Kennisbank
DirectKorting.com > DirectKorting.com Vragenbank > Kennisbank

Zie Cashback als bonus, niet als recht

Oplossing

Denk aan cashback als een bonus - het is niet gegarandeerd

Tracking problemen doen zich voor in sommige gevallen. Hierop hebben wij weinig invloed. Als u een cashback lijkt te missen, meld dit dan direct, uiterlijk binnen 48 uur, anders kunnen wij niets meer voor u doen.

Het probleem ligt niet bij ons in de meeste gevallen, als wij commissie ontvangen voor een verkoop, al dan niet geregstreerd onder uw accountnummer, dan kunnen wij die traceren en op verschillende manieren alsnog terugkoppelen aan uw account. Het probleem zit hem echter in het feit dat wij soms ook geen vergoeding ontvangen, dan houdt het uiteraard snel op. Wij kunnen geen gratis geld weggeven. Hiervoor zijn veel andere oorzaken welke allemaal in onze artikelen en voorwaarden zijn besproken.

Wij zijn niet hetzelfde als de winkelier die soms een cashback actie uitschrift, wij zijn wederverkopers die een commissie ontvangen, welke wij graag voor een groot deel doorgeven. Wij ontvangen niet uw geld, dat ontvangt de winkelier of organisatie. Wij krijgen alleen betaald als de winkelier of organisatie ons betaalt en pas dan kunnen wij ook u betalen.

Het klinkt vreemd uit onze eigen 'mond', maar u kan het cashback bedrag het beste zien als een bonus op uitgaven die u tóch al maakt, niet als recht. Laat uw aankoop dus ook niet afhangen van een commissie die u ziet staan, maar denk dat het mooi meegenomen is wanneer het wordt uitgekeerd aan u.

Wij werken aan een systeem waarbij u kunt zien of de winkelier een goede 'track record' heeft, zodat u veiliger uw keuze kunt maken.

Veel plezier met winkelen! 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 14
Categorie: Artikelen over Cashback
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.9/5.0 (7)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid