Kennisbank
DirectKorting.com > DirectKorting.com Vragenbank > Kennisbank

Er is geen Cashback zichtbaar

Oplossing

Iedere cashback commissie die bij ons wordt geregistreerd, wordt binnen 30 minuten aan u bevestigd.

Heeft u GEEN bevestiging ontvangen binnen deze periode van 30 minuten, dan hebben wij ook geen commissie van de winkelier ontvangen en kunnen wij dus ook geen cashback aan U uitkeren.

Mist u dus uw vergoeding waar u op had gehoopt, dan kunt u ons een bericht zenden met ALLE  gevraagde gegevens, of de bestelling bij de winkelier annuleren en zorgen dat u op de juiste wijze gebruik maakt van ons systeem.

De twee meest voorkomende oorzaken zijn:
1. U heeft al eerder via iemand anders / andere website (prijs vergelijker, collega cashback site, advertenties) de betreffende winkel bezocht, de andere site-eigenaar krijgt nu de commissie, niet u of wij;
2. U was niet ingelogd tijdens het klikken naar de link. In dit geval is er niet direct sprake van een probleem aangezien wij dan wel de commissie kunnen terugvinden en deze dan alsnog aan u kunnen toekennen. Dit kan echter alleen als er geen sprake is van de bij punt 1 genoemde oorzaak.

Achteraf proberen alsnog een cashback te claimen gaat nooit lukken. Wij ontvangen niets van de winkelier en kunnen dus ook niets doorgeven. Ons systeem is gebaseerd op het delen van de vergoedingen, niet op het weggeven van geld wat wij zelf ook niet krijgen.

Indien u op de juiste wijze gebruik maakt van het systeem, hetgeen op meerdere plekken op onze website is uitgelegd, gaat het altijd goed. Wij hebben tienduizenden transacties verwerkt die allen op de juiste wijze zijn voltooid. Het missen van een transactie is in 99,99% de oorzaak van het niet goed volgen van de richtlijnen.

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 16
Categorie: Missende cashback transacties
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (4)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid