Kennisbank
DirectKorting.com > DirectKorting.com Vragenbank > Kennisbank

Cashback met andere deals?

Oplossing

U kunt altijd de codes en deals gebruiken die wij op de site hebben vermeld. Ook is het mogelijk andere kortingscodes te gebruiken, maar als u via een andere website al een link heeft geklikt, dan gaat de winkelier ervan uit dat u ook via hen bent gaan winkelen. De vergoeding komt dan niet ons tegemoet, maar de andere website eigenaar. Derhalve kunnen wij u dan geen cashback toekennen. In de Algemene Voorwaarden staat exact hoe u kunt voorkomen dat een ander er met uw cashback vandoor gaat.

Er zijn ook vaak codes die specifiek voor een website zijn aangemaakt, gebruikt u zo'n code dan vervalt elke vorm van vergoeding voor ons programma. Wij kunnen dan ook niets voor u betekenen.

Heeft u een nieuwsbrief ontvangen van de winkelier zelf, met hierin een kortingscode? Grote kans dat er dan ook geen vergoeding via ons programma geldt, de winkelier stuurt de emails niet voor niets.

Wij hopen dat u in deze uw gezond verstand gebruikt, het starten van een navraag kan en mag altijd, maar wij weten dat het in de praktijk weinig zin heeft en slechts een hoop tijd kost.

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 5
Categorie: Kan ik ook codes, vouchers of bonnen gebruiken?
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (6)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid